24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-888 3057

Lekkage service

Lekkage in uw woning in Naaldwijk? Onze 24 uur spoed lekkage service lost het voor u op. Lekt uw douchewater ook uw woonkamer in? Of staat het hele toilet blank door een lekkage aan uw wc? Bel onze spoed lekkage service en wij lossen het voor u op. Wij kunnen meestal binnen 30 minuten bij u op de stoep staan. Zo lossen we het probleem snel en professioneel voor u op zodat u weer droge voeten heeft.

Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis kan onze spoedservice veel voor u betekenen. Heeft u bijvoorbeeld lekkage aan een dakgoot of een regenpijp die snel opgelost moet worden? Bel ons servicenummer en binnen 30 minuten staan we voor u paraat om het op te lossen. Dag én nacht. Daarnaast staan we ook voor daklekkages die zowel binnen als buiten van last kunnen zijn voor u klaar.

Direct een loodgieter in Naaldwijk aan de lijn? Neem contact op via telefoonnummer 070-888 3057.

Loodgieter Naaldwijk lekkage service

loodgieter lekkage serviceOnze loodgieter spoed service komt u direct te hulp bij een loodgietersspoedgeval. Lekkage kan flinke schade veroorzaken en moet dus zo snel mogelijk opgelost worden. Zo voorkomt u nog meer schade. Vandaar dat het verstandig is om te zorgen dat u er zo snel mogelijk een loodgieter bij haalt, wanneer u een lekkage gespot hebt. Wachten op een afspraak komt dan natuurlijk totaal niet goed uit. Vandaar dat wij onze 24 uur spoed lekkage service hebben. Onze vakmensen staan dan zo snel mogelijk bij u op de stoep om het probleem te verhelpen.

Tip: bij een gesprongen leiding, lekkende kraan of lekkende koppeling in het leidingwerk kunt u zo lang de loodgieter er nog niet is de hoofdkraan dichtdraaien. Zo voorkomt u onnodige waterverspilling en extra schade.

Wilt u snel contact opnemen met een loodgieter in Naaldwijk? Bel dan naar ons servicenummer 070-888 3057.

Vakkundige lekkage service

Onze 24 uur spoed lekkage service werkt alleen met erkende loodgieters. Zo weet u zeker dat u de beste service krijgt en dat uw probleem vakkundig verholpen wordt. Onze erkende vakmensen zorgen altijd dat ze zo snel mogelijk bij u aanwezig zijn met een spoedgeval en dat ze een professionele oplossing bieden voor het probleem.

Snel aan de lijn met een loodgieter in Naaldwijk? Neem contact op via telefoonnummer 070-888 3057