24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

070-888 3057

CV Monteur

Als er iets vervelend is, is het wel een probleem met je cv ketel. Helemaal in de winter wanneer u graag in een lekker warm huis wilt zitten. U heeft een probleem met de cv ketel dan natuurlijk ook het liefst zo snel mogelijk opgelost. Daarom staan onze loodgieters 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Naast loodgieter zijn onze vakmannen namelijk ook cv monteurs. Zo hoeft u niet langer in de kou te zitten, maar is uw huis binnen een mum van tijd weer verwarmd. Zodra u belt met ons servicenummer komt een erkende cv monteur zo snel mogelijk naar u toe om het probleem op te lossen.

We werken uitsluitend met erkende loodgieters. Zo krijgt u altijd de beste service en een vakkundige oplossing. Op deze manier bent u 100% verzekerd van een professionele oplossing of reparatie. Met onze 24 uur spoedservice zijn deze erkende loodgieters altijd zo snel mogelijk bij u. Meestal al binnen 30 minuten. Uw probleem wordt dus zo snel mogelijk opgelost.

Direct in contact komen met een cv monteur? Bel 24 uur per dag en 7 dagen per week naar telefoonnummer 070-888 3057.

CV monteur 24 uur service

loodgieter cv monteurWelk probleem u ook heeft met uw centrale verwarming. Onze cv monteur kan het voor u oplossen. De meest voorkomende problemen binnen de centrale verwarming zijn:

  • lekkage radiator
  • lekkage thermostaat
  • lekkage bij een koppelstuk
  • cv ketel storing
  • geen warm water (vaak gevolg cv ketel storing)
  • drukverlies (laat ook cv niet meer warm worden)

Dus ondervind u een van deze problemen met uw cv? Bel dan onze 24 uur spoedservice. Wij staan voor u klaar, dag en nacht.

Wilt u contact opnemen met onze loodgieters? Bel dan ons servicenummer 070-888 3057.

24 uur spoed service

Naast problemen met uw cv kunt u ook met alle andere spoedproblemen 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht. Dus heeft u lekkage, een gesprongen leiding, een verstopping of een ander probleem met de leidingen? Bel dan ons service nummer en een van onze loodgieters staat zo snel mogelijk voor uw deur om het op te lossen!

Direct in contact komen met de loodgieter? Bel naar servicenummer 070-888 3057.